Denmark

Skulle gärna vilja blogga lite nu, men jag hinner inte!
Drar till Danmark och stannar till på söndag , puss sötnosar ! ♥

Hejsan! :) sitter i bussen nu.

Hejsan! :) sitter i bussen nu. Vi är ju på väg till tyskland, och vi har precis kollat på wild child, fast nu är typ batteriet slut på datorn, så vi får underhålla oss själva. Snart ska vi åka båt till tyyskland. Och bara för att ni ska bli avundsjuka, så är här typ 24grader, (a) och jag och caroline ska ha det bäst i helgen . :)<3 Bloggar mer senare. Puss!


Hiss

Ska ut med bror om några minuter, sen spela match i Köpingebro.
Bloggar mer imorgon innan Danmark, ville bara ge en fet hiss till:
http://www.anagina.blogg.se
Riktigt kul med med grymmma åsikter, jag beundrar henne verkligen.

Gissa vad jag gör idag?...

- Jo, jag stäädar. -.-
& jag har fortfarande inte börjat packa än, och vi åker imorgon. Såå duktig är jag, men det ska säkert gå. Klockan 6 ska vi ha sån typ självförsvarsträning med laget. Och jag har ingen jävla aning om vad vi ska göra? :o bloggar kanske ikväll, får se om jag hinner. Puss

Johanna goes fucking städerska. (y,

Har precis varit på "möte" med de som ska vara med på sån talangträning. Riktigt segt och tråkigt, förutom att man fick läsk och chokladmuffins :$ haha. Skolan idag var heelt jävla vanlig. Hände seriöst ingenting, förutom att vi äntligen fick veta resultaten på svenskaprovet. Jag fick 93/99, är faktiskt ganska nöjd med det. :) Nu ska jag städa (känns förfan som om jag gör det varje kväll, men jag lovar, det behövs alltid städas på mitt rum...) Sen ska jag börja packa till Tyskland.


dagen idag jöö

Hejsan
Började 9.40 idag på dunkers. Så när vi kokm dit fick vi reda på att teatern vi skulle se började halv11, så jag, Caroline och My gick ner till hamnen och soooolade. (a) Jag har faktiskt blivit liite brun efter helgen :o Iallafall, så såg vi den teatern sen då. "Som glöd under snö" hette den, och den var ganska kass. Sen tillbaks till skolan. Sen fick vi sluta vid 20 i två. Sen var jag med Caroline ett litet tag. Vi såg någon film, käkade lite glass och sånt. Sen skopunkten med mamma och köpa skor (det förstod ni inte att man gör där va? :$...)

Nu ska jag städa, packa till Tyskland, och .. jag vet inte. :)
Åker till Tyskland med Caroline på torsdag, kommer hem på söndag! Så kommer vara kass uppdatering från min sida, men My bloggar som vanligt, och jag lägger nog in något inlägg från mobilen.

Treeevligt

Hej allihopa!
Var i stan och kollade teater med klassen (nästan alla 7or) idag. Teatern var sådär, hoppade till somfan när en av skådespelarna skrek. Efteråt slutade vi, och jag, Ali, Panos och Markus gick till donken och träffade de andra. Sen stack vi iväg, gick upp till kärnan, tills Panos skulle gå. HAHAHA, vi skulle ta en bild med självutlösare. Så lyckades jag ställa nkameran på fel håll. Så himla smart, och när de andra sa till mig trodde jag inte dem. Duktigt!
Hade riktigt roligt iallafall och jag fick med Ali och Marcus in på Gina!
Hahha, tack för dagen.
Hoppas att ni har haft det lika kul som jag idag.
Bilder kommer sen.
Puss My. ♥

Tack för helgen Ilir. ♥

Hej hej! Kom hem från Lana för ett litet tag sedan. Snacka om att vi slog vårt rekord att vara vakna länge ... :$ Rekordet var 9.
Målet var 8.


Klockan 7 kände vi oss gaaanska så döda, så vi ba "jomen vi går och lägger oss nu". Så skulle vi på toa och borsta tänderna, och det blev så jäävla hyper. Hahahah. Lana hade något svart/blått/lila på näsan, som vi först trodde var mascara. Sen trodde vi det var ett blåmärke. Och sen kom vi fram till att det var ett sugmärke som jag gjort på henne. HAHAHHAHA så nu går hon runt med ett sugmärke mitt på näsan (y,

Iallafall, så blev det aldrig av att vi gick o la oss då. Vi blev alldeles för hypra, och det var asljust ute, så vi gick aldrig och la oss. Gick istället upp, gjorde v oss, stack till maxi, köpte frukost, åt, stack till familia, solade på lanas gräsmatta. Och det slutade med att Lana däckade på gräsmattan vid halv 3 typ. Och det gick verkligen inte att väcka henne, tills hela familjen kom och hjälpte till. HAHA. Sen stack jag hem då.
Tack för en sjukt kul helg Ilir.

sen glömde jag skriva en annan sak också. Jag och Lana skulle bli "blodsbröder" så vi satt där med knivar, saxar och grejer och försökte ta hål i händer, ben osv. Men lyckades inte. Så det slutade med att jag ristade in ett L, och hon ett J i våra armveck typ. Och vi verkligen cuttade sönder oss. :$ Så nu gör det så jäävla ont. Och det är typ brunt... och ruttet :(

Märkte att detta blev sjukt mycket text. Men jag tvingar er inte att läsa, men det är kuul! (A)



ilir v johannes :$

Mobilbloggar .

Hejsan! Har inte hunnit blogga i helgen, Men jag är hos Lana i Hyllinge nu. Har varit här sen igår , och det har varit sjukt nice som vanligt. Idag har vi spelat match också. Första seriematchen, vi vann med 3-2. Skitbra spelat tjejer. (: nu ska jag och Lana lana sims 3, (a) Hahaha, vi satsar på att vara vakna till 8. Vi har ju klarat det förut så det går säkert nu också! Ni får ha det så braa , och godnatt.Puss johanna.<3


Möööög.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Denna helgen skulle bli sjukt bra, träna, spela match och sen till emmaälskling. Men så blir jag sjuk, lyckat! Så nu ligger jag hemma, kränger halstabletter, hostar och pluggar svensk grammatik. Kan knappast bli bättre.
Skulle vara gulligt om ni rekommenderade lite kul bloggar så att man får något att göra iaf.
Puss!
My ♥ Johanna

Haha!


I never feel the same, if we ever meet again.



Har precis tränat,
och äntligen är  vi 96or för sig igen. Vår lag är så jävla underbart. Inget slår oss! Träning idag var rolig, men det blåste som fan, och mina ben orkade typ ingenting :$ Har precis krängt lite mat, och snart ringer Lana och underhåller.

Annars har dagen varit helt okej, skolan var dock ganska seg, men efter skolan träffade jag Lovisa, Ida och Isabelle, vi bakade lite kladdkaka och sånt (a) kräääng på mig ja. -.-


gullig bild på mig och emelie. ♥

Yeh

Hej sötnosar!
Sitter och skriver på och skriver på svenskaläxan, det är alltid när man är trött som man måste plugga. När man har energi och är uttråkad är man klar med allt?
Träning ikväll iallafall, ska bli rätt kul. Har varit så grymt otaggad att träna på ett tag, men det blir väl bättre när vädret blir varmare.
Någon som inte längtar till sommaren ?
Ha det bäst! ♥


Gammal , lökig bild från friidrotten.
Uteträning snart, så jäkla soft. :)


Hiss & diss, med johanna :D

Gomöööörrön!
Hoppas på en hyyyper dag, för jag har faktiskt sovit mycket inatt (H). Somnade 10, vaknade lite innan 7. Det är näästan 9 timmar, och jag brukar bara sova 6 eller 7 typ. Skolan kommer bli seg som alltid.
Efter skolan träffar jag Isabelle och Lovisa, sen träning.

Nu ska jag Hissa & dissa lite, för jag är så jävla hyper idag :D

HISS
  • 3 dagar kvar till det är helg! (a)
  • 8 veckor till sommarlovet
  • det är fiint väder idag :$
  • mina vänner är bäst. ♥
  • Tyskland med carro nästa vecka
  • hästveda med laget om 2 veckor.
  • OCH MASSA ANNAT :D

DISS
  • det regnade igår :(
  • det är långt till sommarn, (vafan är de med mig? -.-)
  • mina händer är torra
  • jag har idrott idag

ehm, ja, sådär! :) Vet att jag är bäst på sånt här, och känner att detta inlägget blev lite lagom flummigt, men skit i det.

Ska göra v mig nu, börjar 20 över 9.
puss johanna

marsvins power (y,

Sitter i skolan nu och har svenska. Jag är färdig med mitt reportage, så jag sitter här och gör nothing, fast det är faktiskt rätt så chill. (a) Slutar om typ 45 minuter, så jag för väl underhålla mig på något vis ... :$ Dagen har varit riktigt seg, och jag ska typ sova direkt när jag kommer hem, hehe.

Vi hööörs! :D J

HÄR KOMMER LITE BILDER PÅ MARSVIN BARA FÖR JAG HAR SPAMMAT MKE MARSVINSBILDER PÅ DENNA INLOGGNINGEN OCH SÅNT SHIT :DDDDDDDD







HAHAHHAHAHHAHAHHA DEN DANSAR :D


Hata göteborg

TJA! Dagen har varit jävligt chill faktiskt. Började klockan 10, då kollade vi på Hata Göteborg, alla sjuor. Sen hade vi lunch, sen svenska. Sen slutade vi klockan 2 så ja, det är nice! :)
Har träning sen vid 5, första grästräningen i år, och det ska bli sjukt skönt att träna på gräs igen, för det slår verkligen ALLT!

Var på zoonläger igår föresten. Det har jag glömt skriva om, men jag tror det gick helt okej. Får veta någon gång i veckan om jag går vidare, får hålla tummarna, :)


eskilsminne if f96 |  tjejer vi är så jävla bäst!

puss J

Ben & Jerry är inte bara en glass. Det är en gud.






finns dock godare smaker (a)

Helgen har spenderats med Emelie, en Ben&Jerry glass & en jävla massa skratt och mys. :)♥
Sov hos Emelie igår, och idag stack vi till väla. Vi segade mest runt, satt och snackade och sånt ganska länge, köpte ett par solglasögon också. Nu har jag nyss käkat, och jag ska gå och lägga mig om någon timme, för imorgon ska jag upp jättetidigt. Har zoonläger klockan 9, så jag måste verkligen vara utvilad!

Skriver inte mer ikväll, så vi hörs imorgon tror jag.. ♥
puss!


15 grader. det är fan sommar :$

Sommarn är fucking här snart, & det är så jävla bäst.

Slutade klockan 2 idag. Då åkte jag, Hanna och johanna ner i stan & käkade glass och hade de mys :)
Sen kom mamma och hämtade mig, så stack vi till väla och shoppppppade massa grejer.

Bloggar nog inget imorgon, för jag sticker till Emelie direkt efter skolan och sover där. Så de blir naaajs! :)
Hörs väl på lördag eller så antar jag.

puss johanna

Hiss

Hej allihopa!
Hur mår ni?
Jag mår grymt bra just nu! Därför tänkte jag hissa lite idag, lite så halvdåliga, men är på sjukt bra humör. Så detkvittar. :)

Hiss

1. Ananas!
Grymt gott, jag ÄLSKAR ananas. Något av de godaste som finns, perfekt att äta innan träning, efter träning, alltid!
MUMS!
2. Johan Glans!
En av sveriges roligaste killar. Extremt kul och skåning. ♥
3. Solen!
Våren har kommit på riktigt nu, man blir grymt glad av det. Snart sommar och allt, längtar as hell.
Ha det bäst!

Jag är så jävla grym -.-

Kom precis hem från utvecklingsamtal. Det gick faktiskt ganska bra, flrutom att min lärare tvingar mig att börja läsa tidningen -.- hahahha. Och hon påstår att jag kan komma in på vilket gymnasiesak som helst. (h, sånt är faktiskt ganska nice o höra :)

Nu ska jag göra v mig till fotbollsträningnen. Puss.


Låten är gammal, men bäst.



Tror nog ni vet det nu (a)

Men jag vill ha SOMMAR! :(

Hej folket!
Skola idag som alltid. Inget speciellt. Fick MVG på spanska provet, bra jobbat Johanna! :O
Dock failade jag på svenskaprovet, men vafan sånt händer... :$

Idag ska jag inte göra ett jävla skit helt seriöst. Så jag funderar faktiskt på om jag ska ta och städa garderobben som jag skrev ... igår var det va? :o


Är i thailand nu :))


hahahha, jag är i thaaaaailaaand :O        not. :(

Kom precis hem från träningen. Eller jag har typ duschat och käkat och sånt :D Ska snart sätta mig och göra klart mitt NO arbete som ska lämnas in imorgon. Sen måste jag städa min garderob känner jag. :$ Hittade en storlek 122 tröja där förra veckan. Alltid snyggt med magtröjor på sommaren, eller vad säger ni? ;) .. *host* -.-

Puss johanna

Längtar ut.

Hej allihopa!
Hur är det med er?
Sitter just nu i Linns säng och känner att jag verkligen måste plugga, men jag har verkligen ingen lust, å snart är dte fotboll. Har ni något bra tips när man har massa läxor men ingen ork?
Längtar somfan till sommarlovet, ska bli riktigt mysigt, massa roliga saker kommer att hända.
Nu får vi bara hoppas att det blir lite sol denna sommaren också!
Nu ska jag sätta igång med mattediagnosen, ni får ha det bäst!
Kram. ♥
Fick bli en bild från Stoffes student för 4 år sedan, mest för att det ser tråkigt ut utan bilder.. :)

Kom precis hem...


bilden är söt :D:D:D::D:D:D::D:D:

Kom precis hem från Lana. Vi har haft sjukt kul som vanligt, & nu har jag nyss käkat kladdkaka. Snart kommer My hit och sånt. Nu känner jag att jag måååååste kissa. Så ha en nice söndag så skriver jag mer senare!
PUSS JOHANNA

Lördag eftermiddag..

Hej allihopa!
Tävling idag som sagt, gick mycket bättre än vad jag trodde. Har varit i kass form ett tag nu, men nu börjar det bli bättre igen! Skönt, tävlade i 1500 m KS, men vi fick slå ihop med MS för att vi var så små. Så jag tävlade mot Tomas, Henke och dem. Kom 1a i KS, och 3a sammanlagt. Jättenöjd. Ruben var där och fottade, så det kommer nog bilder sen. Hoppas ni har haft en lika bra start på helgen som jag. Ska dra ut nu,
Ha det bäst!♥
Bild från götaland. :)

Kretsen

Tävling imorgon, är verkligen inte i form, men det är bara att kämpa.
Tagga som fan.
Vad ska ni göra i helgen?
Ha det bäst!
IFK HELSINGBORG ♥

Bloggar från bussen.

Sitter på bussen på väg till skolan. Jag vet, jag är så jävla lat, ;$ ska ha syslöjd sen, och jag är så jävla efter i det (a) sen har jag spanskaprov oxå idag, och jag har inte pluggat alls, så jag kommer faila, :o nu ska jag hoppa av, skriver mer senare. Puss johanna.


Jag kan faktiskt simma :D


Har precis käkat, och idag efter skolan gick jag hem till Hanna. Vi krängde glass och sånt :$ haha.
Tack för dagen gumman! Nu ska jag plugga tror jag... shit, känns som om jag alltid skriver det. Jag skriver det, men gör aldrig det (a). NO, engelska, matte, spanska & syslöjd ska jag göra. Så hiiiimla roligt va. -.-

Simmade ju idag också. Gick helt okej, drunknade iallafall inte. (:


Bara för jag säkert vakna långt före er

Ställde klockan på 20 över 5, för att inte försova mig / komma försent idag igen. Och det borde jag verkligen inte gjort, för nu sitter jag här liksom halv 7, och börjar om en och en halv timme. -.- Kunde förhelvete lika gärna sovit nu?! :(

Ska träffa Hanna & Johanna idag efter skolan, & de kmr bli niiiiiice! :) Känner verkligen att jag måste göra klart min engelska ikväll.. hehe, gjorde inte nåååågot igår :$



Vinter eller Sommar? ;) Vi är nog gaaanska så överens va? :o

Sjukt trött...

Har precis kommit in, sprang en runda efter matchen, spelade sjukt dåligt. Måste börja skärpa mig nu.
Men jag älskar er mest tjejer. ♥
Ni får ha det bäst!
Bild från danmark, kopierad från alma & elins blogg.

Eskilsminne IF F96 ♥


vi är ändå bäst tjejer. Jag älskar er.
Kom nästan precis hem från matchen mot Kullabyggden. Gick skit faktiskt. Längesen vi spelade såhär dåligt tjejer, ;) Men, man lär sig av sina misstag. 1-3 slutade matchen iallafall.

Ska plugga lite engelska snart, och packa väskan med badkläder, för vi ska fucking simma imorgon. Och är det något jag är sämst på så är det att simma... Tycker så jävla synd om mig själv just nu.



VI ÄR BÄST.

Följ min blogg med bloglovin


& vi har ny design. Vad tycker ni? :$

Ge mig sommar.

Dagen är totalt failad.

Försov mig, & vaknade av att min lärare ringde och frågade var jag var. Och då var det bara en lektion kvar, så helt onödigt att komma till skolan. :$ så jag har pluggat hemma idag.
Sitter & snackar med JOHANNA på skype nu, och snart ska jag laga mat, som jag är bäst på! Sen kommer my, sen ikväll blir det maaaatch! :)


JAG VILL HA FUCKING SOMMAR. -.-

JOHANNA.

jag trampade ihjäl en snigel idag



Åkte hem till Jasmine idag efter skolan. vi bakade muffins och spelade in sjuka videos.
Jag älskar dig hjärtat.
Har precis käkat nu, sitter och pluggar för jag har sjukt mycket grejer i skolan just nu. Samtidigt som jag snackar tele med bästa Lana, ♥


älskar låten.

Johanna

Sitter i skolan...

Har NO, och ska egentligen jobba med mitt arbete, men jag har allt hemma, så jag gör inte ett skit. Ska snart gå in i klassrummet igen och kolla på någon film om typ bakterier och virus. Liksom GUUUUUD VAD KUL! -.-
Slutar halv 3 idag, ska hem till Jasmine sen, men bloggar nog ikväll.
Vi hörs då, för nu måste jag stänga ner datan innan Damp-Ludde kommer och dampar, :D

Ni får ha det så bra sålänge.
PUSS JOHANNA.


Bild från matchen igår.



Johanna

lördag-söndag ! Ekebo och sånt...


bild från förra ekebo.

Har inte bloggat sen i fredags.


Men i lördags sov jag hos Lana, och hade så jävla kul som alltid. Det är sjukt gumman hur kul man kan ha.
Sen i söndags så spelade vi match mot ett distrikslag från USA, och vi förlorade faktiskt bara med 4-2. Sjukt bra spelat tjejer! Efter matchen fikade vi och sånt med dom. & jag, Lana och my var fett sociala! (y,
Och jag gjorde väärsta tabben :$

USA männsika: When do you learn to speak english?
Lana: In the third grade i think.
Jag: And you?


HAHAHAHHA, man ba yeah smart av mig liksom :(

Iallafall, efter matchen igår så var det snabbt som fan hem och göra v sig. Och vid åtta drog vi till ekebo! Jag, Elin och Amanda. Och där träffade vi Alma, Elin och Carro. Vid 12 drog vi hem. Sen sov Jasmine hos mig. Och nu har jag varit vaken i en timme, och Jasse ligger och snackar i sömnen, hahahh så gulligt. :)♥

JOHANNA

Ullared


Danmark igår var underbart! Seriöst, så jävla kul! Måste göras om tjejer! Matcen gick ju dock inte lika bra. 7-0 i röven :( Smällar man får ta, haha. Vi spelade ju grymt bra. ;)

Idag har jag varit på Ullared med Emelie och Caroline, riktigt kul. :) ♥
Är sjukt trött nu, så det blir en rätt så chill kväll.
puuss!

Johanna

RSS 2.0